Mina favoritkurser på nätet!

online-universityJa, jag har ju tidigare pratat om att jag på bloggen ibland kommer gå in och nosa lite på mina intressen, utöver det som bara har med träning att göra. För visst är det viktigt att ha andra intressen också!

Ja, en sak som jag verkligen tycker om att göra är att följa online-kurser. Dels kör jag själv en hel del fitnesskurser online, men även inom andra ämnen. Så i det här inlägget tänkte jag lista några av mina absoluta favoriter. Det blir såklart fokus på det som har med träning att göra, men jag tänkte också passa på att nämna ett av mina favoritintressen: gambling och betting!

Ja, jag vet, jag är lite vild av mig – men jag tror verkligen på att ha motpoler i livet, och i och med att jag lever så strukturerat med min träning och kosthållning, så tror jag verkligen på att unna sig den direkta motsatsen ibland. Och där kommer verkligen gambling och betting in. Jag älskar att leva lite farligt, och för att lära mig mer om gambling och hur man ska tänka logiskt och sansat när man spelar så brukar jag följa olika youtube-kanaler och andra kurser.

Så innan jag går in på träning så vill jag slå ett slag för den här sidan:

Pokerschoolonline

https://www.pokerschoolonline.com/courses

Här finns en hel uppsjö av gratislektioner som lär dig allt möjligt om hur man blir en bättre pokerspelare. Det här är helt klart en av mina favoriter, men passa på att surfa runt – det finns massor av bra kanaler på youtube i samma ämnen! De hade nyligen ett bra samarbete med the gamer här i Sverige där det fanns bra kurser inom spel och framförallt poker.

Så, här är hur som helst några av mina favoritkurser på Internet vad gäller fitness:

Alison

https://alison.com/courses/fitness

På Alison finns verkligen massor av bra fitnesskurser! Jag måste bara rekommendera den här sidan – jag har själv byggt ut min befintliga utbildning med flera av deras påbyggnadskurser online. Rekommenderas varmt!

Yogobe

https://yogobe.com/se/

Yogobe är verkligen en grym sida där det finns massor av bra kurser inom träning generellt, och yoga specifikt. Rekommenderas!