Hej och välkomna till mitt alldeles egna lilla krypin här på webben – nämligen min helt egna blogg! Jag som skriver den här bloggen heter Maria Åhlberg, och jag är verkligen så himla glad att du har letat dig fram just till min lilla sida, och jag hoppas att du kommer fortsätta komma tillbaka för att läsa om det jag älskar allra mest – träning!

Ja, om du inte redan visste det så är det här en träningsblogg, och jag är verkligen galen i träning! Jag arbetar som personal trainer i en egen firma, så att jag skriver den här bloggen är dels något jag gör av eget intresse, och dels något jag har hoppats och tänkt kommer hjälpa och inspirera mina kunder – och även kunna väcka intresse hos nya, potentiella kunder!

I mina blogginlägg hittar du dels träningstips av olika slag, och dels helt vanliga skildringar och berättelser ur min vardag. Det mesta handlar förstås om träning, men emellanåt kommer jag att prata lite om andra intressen också – jag tror aldrig att det skadar att lära känna en människa om man vill kunna ta deras tips på riktigt stort allvar. Och det vill jag självklart att ni ska göra! För om ni följer mina instruktioner så gott ni kan är jag övertygad om att ni snart komma märka av bättre resultat i er egen träning, och rätt vad det är kommer ni att ha den där drömkroppen som ni så länge önskat er. Ja, med lite tur kommer ni längta efter att få visa upp er på stranden redan i sommar!